26 Augusti inlägg 2

Den svåra maträtten idag blev bullens varmkorv och dom är ju så goda =)
Var nere och handla massa mat och skit med fader förut och de blev en stor påse godis med =)
Cassandra och jag har även dragit över hela lägenheten med dammsugaren och moppen så nu är det skinande rent, saknas bara en kall öl på det..
Förövrigt så flytta vi in mattan en bit under soffan och så hitta jag en öl och är de eran så får ni skriva ett mejl till mig med beskrivning på den så får ni flaskan efter jag druckit upp den.
Känns lite som vi börjar få ordning på lägenheten nu och de är ju as nice men blir ju inte att bo kvar här allt för länge till så ska vell inte fixa till den för mycket heller..

Internetet har vart lite sisodär också dör lite då och då, vi fixa ju de för fast uppkoppling och inte slumpvis frånkoppling? Aja man skulle haft något annat :)

Läste även i aftonbladet att det är en kille som är åtalad för fildelning.. Visst Grabben/Gubben satt ju med en server i källarn och de är ju lite värre än en vanlig fildelare enligt mitt tycke men va fan upp till två år kan han få... Bättre polisen tar en fildelare och slänger i fängelse än att lägga resurser på att ta våldtäcktsmän och mördare. Vart fan är världen påväg?

Nej nu fan blire läsa aftonbladet på mitt absoluta favoritställe toaletten.

//Kungen

26 Augusti

Fortfarande sjuk och de är värre idag än igår men fan måste till skolan imorgon för att inte hamna för mycket efter och sen är de ju ett måste att vara med i skolkatalogen : )

Idag ska jag göra följande

  1. Ligga kvar i sängen tills jag får skit tråkigt
  2. Ta en tripp och fylla upp badvatten för vem mår inte bättre när man badat
  3. hade passat bra att retas med cassandra men hon är med sjuk så vill jag leva så hoppar jag nummer 3
  4. Kanske borde dra ett eva och adam avsnitt? Adam fick ialf en puss av Eva igår, Mysigt...
  5. Ge katterna deras leksaker som jag snodde halv 4 inatt då dom var utanför dörren och lekte
  6. Laga nått svårt till cassi så hon inte är hungrig.. Hon är som ett barn då
  7. Har jag inte kommit på än men den kommer nog under dagen (Y)
För övrigt så klättrade jag från Div 2 till supertettan med högaborg på fm igår och börjar få ihop ett bra lag. Fast de var vell inte så intressant,

Men men ha de kung

Cassssi<3

25 Augusti

Var hemma från skolan idag för mådde inte så klockrent som jag borde göra.. Har mått dåligt sen i torsdags typ men nu får man hoppas de vänder för de är jag värd efter allt slit med jag haft med att ligga o slappa i sängen idag.. Fick även in lite nya kulor på kontot idag så har köpt: En skjorta, 2 pizzor, 2 Hårfärgningsgrejjer, kattleksaker, batterier, sopkvast och en damvippa.

Sen rensa jag kattlådan och de var inte så värst trevligt för mamzilla som hon kallas är inte helt rätt i magen idag tror jag men de blir vell lätt så när man är liten och leker massa :) Men jag tog fram papparollen och rensa lådan och sen klappa henne lite l'tt på ryggen och gav henne min speciella blick som betyder "det är okej gumman, kom och väck mig om det är något"
Mamzilla sa inget tillbaka utan lunkade med lätta steg iväg o lekte vidare.. Det är min flicka det, vi förstår varandra väl och kan prata genom blickar osv..
Nu till cutta aka clutta är även som en fadergestalt åt honom med. Bra pojk det

Cassandra klippte johanna en sväng ikväll nu och sen runt halv 10 började hon städa flitigt fast de gick snabbt över och nu sitter hon vid datorn och chillar med en pucko. Eller ah ingen pucko..

Förövrigt så har jag kliat mig på näsan idag och slant och träffade höger öga men det gjorde inte ont.

Men nu ska Kung viktor chilla vidare och kanske se ifall cassandra vill se en film med han innan sov dags :)

Vid pennan och på återhörande
Viktor

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0