Law Abiding Citizen

Yes den filmen såg vi på nyss och den var ruskigt bra tycker jag och han var ju bara för jävla cool, tänkt om man vore sisodär smart som han var =).
Imorgon är det skola och det är man as peppad inför, nej inte direkt fy fan.. Men har ju inte så jobbigt schema i veckorna så de kommer nog rulla på :)
Law Abiding Citizen


En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan.
Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet.


Regissör: F. Gary Gray
Manus: Kurt Wimmer
Skådespelare: Michael Gambon, Gerard Butler, Colm Meaney, Leslie Bibb, Bruce McGill, Regina Hall, Jamie Foxx, Viola Davis
Speltid: 1 tim 48 min
Från: 2009

Gillar Gerard Butler något sjukt mycket för han är en grym skådespelare så snart ska jag gå på ginza/cdon jakt på fler filmer med honom =)=)
Förövrigt kommer NCIS säsong 2 dimpa ner vilken dag som helst med :)
Nej nu ska jag dra mig tillbaka till sängen igen och gosa ner mig med Cassandra :)

31e januari

Fredags var det lugnt och jag kommer inte på vad jag gjorde men jag var nog med Cassi eller så =)
Lördagen vart det utgång på kvällen inne i Linköping med Stjärtas, Cassi och Sarah och senare Lina.
Började ialf dricka lite smått med Cassandra hemma hos mig i väntan på att Sarah skulle bli klar så vi kunde dra dit och sen vid halv 8 gick bussen så de vart par öl där med och alla tjata hela tiden att dom var så kissnödiga så vi fick hoppa av vid simhallen och då kände jag med att ja var tvungen att pissa (anteckna nu) sen gick vi vidare till Donken för att dra lite käk och sen vidare till Ågatan bar för par öl och några cider, får inte glömma att Elin hänka på med =)

Tillslut hamna vi på Pitch Black runt halv 11 - 11 och då beställde vi in par kannor med öl och sen shotsbricka och allt sluta med att vi nästintill fick bära Cassandra till bussen och sen så låg hon så söt och dräggla på mitt ben hela vägen hem ^^
Hemma vid halv 3 med en full Cassi som jag fick klä av och bädda ner.

Och idag har vi bara slappat, pappa kom och hämta oss sen drog vi i oss lite smörgåstårta sen somna hon typ direkt och har nu vaknar efter par timmars sömn och jag låg och titta på Payback fast inte hela för jag somna till i 20 minuter kanske innan pappa knackade på för att det var käk ;)


Payback

Porter tjänar sitt levebröd utanför lagens gränser. Så när hans partner bedrar honom och lämnar honom döende utan sin andel på 70000 dollar, finns vara ett sätt för Porter att ge igen: hans sätt. Porter ger sig ut på en vendetta som lämnar gangsters och skumrask stirrandes in i hans revolvermynning. Korrupta poliser, gatugäng, ryggadslösa småskurkar, gangsters alla som har oturen att stå mellan Porter och hans 70000 dollar kommer att vara väl medvetna om att han är tillbaka för att skipa sin egen typ av rättvisa.

Sjukt kul inlägg va men jag är riktigt trött och sen så spelar jag fm =)

28e januari

Var hos morsan en sväng efter skolan och käka o sånt dära sen tog jag tåget in till resecentrum och bussen skulle gå kvart över 6 och det var en 30 buss men inte fan kom bussen utan fick stå där och vänta aslänge tills 530n kom så fick hoppa på den och sega i 50 minuter..
Och imorgon skulle de bli utgång men icke sa nicke tydligen har dom ändrat de så de blir lördag istället men vet i fan om ja ens ska dricka något då.. Kanske tar mig någon imorgon istället för att fira in helgen.

Nej nu blir de NCIS om jag nu inte hittar någon film ja blir sugen på (Y)

en liten :)

27e Januari

Fan sovit massa timmar inatt men är ruskigt trött nu och klockan är ju bara 4 :O
Har precis dragit i mig ett glas sprite och väntar in käket sen får de bli ett X antal timmar Gta o sen något annat roligt spel :)
Imorgon ska jag in till morsan efter skolan och de blir käka och lite sånt där :) Och fredag blir det utgång i Linköping med Stjärtas, Sarah och Sandra tror vi ska ut med Elin o hennes polare eller så med :) Kan nog bli trevligt även om det är skitstaden nummer ett.

Nej nu ska jag drapå fmet och sen xboxet :)
TJA

26e Januari

Stefan leker med tomten :)

Var nere på körskolan vid halv 6 och hämta teoribok och lite skit så nu ska det pluggas som satan :). Sen efter det vart de hem till Sandra och vi gosa ner oss för att se någon film på Voddler men det gick ju jätte bra med hennes dator, eller inte "/.
Fast nu ser vi på någon film på 3an typ sova med fienden eller nått i den stilen :O
Börjar vid klockan 12 imorgon o vi skulle visst åka bil in så det blir att sova till klockan 11 ialf =)
Osen har vi studentmöte imorgon med så hoppas dom kommer fram till något bra :)
Har några filmer som jag sett sista tiden ja måste tipsa om med men det får bli imorgon :P
TJAAARÅ

Ska lägga upp lite bilder med innan jag drar :)

Sötnosen på grillstugan någon varm och skön dag :D

Stiligt ^^ (till dig wursten)


Puss på sötnos <3

EP EP EP )
DENNA UNDERBARA PÅ SANDRA FÅR AVSLUTA =)

25 Januari

Skolans stolar är inte dom skönaste asså... "/ As ont får man.
Och riktigt roligt med måndag idag med måste jag säga...
Måste ner till bolaget imorgon eller onsdag med för torsdag hinner jag inte och fredag eller om det var lördag skulle vi ut och då orkar jag inte heller :O Är faktiskt sugen på att dra ut i stan men de andra vill nog till gruvan..
Osen fyller ju stjärtas år på söndag med så de var nog lördag vi skulle ut :P
Föresten har jag nyst 2 ggr på ca 5 sekunder nu och det får mig att minnas ögonblicket när jag bet mig i läppen igår när jag nös (ont).

Skrämde skiten ur Casssi inatt med när jag inte kunde sova. As rolig var jag och hon skrek massa och svärde åt mig :D


HIHIHI


24 Januari

Inte mycket bloggande på sista tiden men har inte haft tid eller orkat direkt..
Igår var vi hos Sarah och kollade på Bachelor Party 2 The Last Temptation



Ron och Melinda är nyförlovade och upp över öronen förälskade. Melindas skumma svåger, Todd, ser inte fram emot att välkomna Ron in i familjen. Han tar för givet att Ron vill göra anspråk på hans ställning i familjeföretaget och tänker därför ut en plan för att sätta honom i klistret.

Efter det spelade vi lite Wii och jag ägde dom andra på Golf :L
Sen efter det vart det hem till Cassandra och sova lite.
Vid halv 4 tiden idag drog vi upp till mig och jag spelade lite medans Cassandra kollade alla 1000 bloggar som hon inte läst på hela dagen :) Sen snodde hon xboxet typ rätt ofta för at spela GTA och nu ska vi dra på ett avsnitt av NCIS sen sova thihi


Imorgon blir det skola sen hem vid halv 2 för att troligtvis dra en fifa match mot någon skitunge över nätet (fortfarande inte vunnit någon av dom 3 matcherna jag spelat)
Sen kommer Cassandra någongång vid 9 - 10 tiden så då får de bli någon film.





20 Januari

Sov hos Cassandra inatt och jag hatar verkligen hennes katter som för ett sånt jävla oväsen när jag ska sova.. Hade sovmorgon till 12 idag och dom började klockan 8 typ när Cassandra gick upp och jag var påväg att strypa dom men dom la av när dom såg att Cassandra gått upp :) Somnade om och sov typ till 20 över 10 imorse sen var det upp och packa ner xboxet och och datorn. Pappa kom och hämtade mig vid 20 i 11 då bar det av neråt och hälsade på Cassi och Stjärtis på Amorina som hon praktiserar på :)

Sen vart det raka vägen upp till busshållsplatsen vid 11 tiden typ och sen 5 minuter efter skickar rolle och frågar om jag ska till skolan o att han ska åka bil så fick gå ner en sväng till Amorina igen och prata med mina flickor igen.

Var vell i skolan typ 10 i 12 eller nått sånt och började vid 12 med kvalitetsteknik som förövrigt inte är sådär skit kul.
Men bara hänga i sista månaderna nu :) Halv 2 tiden hade vi rast och jag köpte en japp för er som nu skulle velat veta det. Började igen vid 13.50 och slutade 15-20 minuter senare så var vell hemma runt halv 3 nått sånt :)

Sen satte ja jag mig och läste 3 dagars tidingar som jag inte kunnat läsa för att jag sovit hos Cassandra men hittade ingen jätte intressant direkt.
Efter det koppla jag in xboxet och datorn och drog igång fm :O
Ska förövrigt köpa jakobs headset för en billig peng (Y)

Tittade upp vart mitt lilla paket var och det dimper vell ner imorgon får jag hoppas :D

Glömde bor att skriva att jag såg en av världens skönaste filmer häromdagen.


Sommaren med Göran



Handlingen utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv.
Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård.
En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början med jakten på den stora kärleken och kulminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.


Annars äre lugna puckar en dag som denna men nästa vecka blir lite fina grejjer typ börja på gymmet och skriva in mig på körskolan :)

19 Januari

Snart är januari gjord den med och snart fyller min goda vän Andreas år (Stjärt) så måste inhandla något åt han nu i veckan eller så :) Han har förövrigt skaffat tjej så nu har jag någon som skickar knäppt åt mig och det är inte vanligt :)
Igår var det skola men hade feting tandvärk så åkte hem vid lunch o sov par timmar hemma hos cassi tills hon kom hem sen kom Stjärto och tillslut Sarah. Vart lite fifa spelande med stjärtis sen ut i köket spela kort och lite sånt :)
Såg på en film med som var kanon bra.



Fyra bästa vänner bestämmer sig för att råna en bank under
sin studentexamen för att hjälpa en av vännernas cancersjuka mamma.


Sen drog dom andra hem så vi la oss i sängen och såg på nya wallander filmen som jag tycker är dom sämre i av dom.



En gästspelande kör av unga kvinnor gör succé på premiären
i en landsortskyrka utanför Ystad. När en av medlemmarna,
18-åriga Miranda Dahno, försvinner spårlöst från skolan där
kören bor kallas polisen snart in. Till en början tyder
det mesta på att Miranda har gett sig av frivilligt -
men snart hittas spår som pekar på motsatsen. Den spännande
jakten på både offer och gärningsman leder Kurt Wallander,
polisaspiranten Isabell och deras kollegor mot flera personer
som har stått Miranda nära.Och mot insikten att gränsen
mellan kärlek och hat kan vara hårfin.




Och idag sov vi till klockan 2 typ när stjärto ringde och väckte oss...
Spela lite sen kolla vi på NCIS och har precis kommit upp ur badet :)

Men nu ska visst cassandra spela lite GTA så jag får vell dra ihop nått kul gäng på Fm och äga lite..
Kanske skriver sen =)=)
TJAAAAAAAAAAARÅ

Puss på ANDREAS!

Ägde totalt upp stjärto på COD nyss :O 50 - 11 van jag med och de säger ju det mesta :P
Men han är så seg på att dricka och jag är pepp som fan.. Blir nog troligtvis Fröken cassandra inatt men får se hur
full jag blir =)

15 Januari

Hallåååå nyligen käkat mat =) riktigt gott var det :) Skola idag och de var riktigt slappt och sen var jag och wursten en sväng på stan idag med och fick med mig ett par datahögtalare hem från Kjell & Company som jag är sjukt nöjd med :D Lägger upp en bild på dom för jag tycker absolut att ni ska köpa det om ni vill ha ett nytt ;)


Och snart kommer stjärtis upp på par öl och lite xbox spelande, kan ju bli så att man hamnar hos Cassandra sen efter eller så med :L
Nej nu ska ja spela FM ett tag för sen blir det cod =)

Puss på Cass wait for it andra

Mellan 8 och 9 :)

Sitter och tittar på bandy på 4 sport och fan vad man saknar när man spelade... Ska få med mig Cassandra och åka skridskor i helgen eller på tisdag eller nått sånt :) skulle vara as skojj..
Annars har jag precis käkat chokladpudding, goooooooooott :)
Sista skoldagen imorgon med för denna vecka och de ska bli ruskigt skönt =)=)
Nej nu ska jag leta upp min mobil laddare.

Tjingeling

Nödig

Fan funderar på om jag kanske skulle dra mig in till stan efter skolan imorgon och köpa mig ljud till datorn? Mina högtalare låter som spräckta i datorn fast dom inte är det :S  Och sen på kvällen blir det att umgås med Rövas med par öl och lite spel för de blev ju lite över sen sist typ :)

Inte mycket snus i dosan så humöret lär vella inte vara på topp ikväll så ska nog undvika att spela något sen om det skulle ta slut "/ men får se om jag ska köpa mig en stock så jag har hemma...
Har förövrigt massa gott godis jag måste äta upp :L Men det får bli efter att Kerstin gumman gjort färdigt tacosen (mmmmmm vad gooooott) i köket =)


MUMS<3

Min Bitch <3

14 Januari

Dåligt med uppdaterande fan men haft fullt upp :O
Igår efter skolan drog jag och Wursten in till honom sen drog vi in på stan och mötte upp Cassandra och gick o kolla efter lite spel till xboxet och de var inte långt ifrån att jag kom hem med 2 stycken nya ialf men ångra mig i sista sekund :P

Efter det vart det käk på Kebabbaren, sjukt jävla as gott vare och efter det drog vi runt och köpte lite godis och läsk o sånt där fint och hämta ut våra biljetter till Avatar.
Den filmen var något överjävligt bra så skulle fan kunna åka in och se den idag igen om det vore så :)



Och nu sisodär efter att sovit någon timme och sånt där så sitter jag och lyssnar på musik.
Promoe - Dekadansen


Och ska vell logga in på Swedbank och ladda på mobilen så jag kan terrorbomba cassi med massa sms :L då skulle hon bli glader =)
Nej men nu ska jag ta o spela lite xbox och dra på FM.


12 Januari

Ligger i sängen och värmer mig för att det är så ruskigt kallt i rummet idag för att elementet funkar inte som det ska.
Imorse fick jag gå upp med cassi så hon kom iväg och sen gick jag och la mig till 08.50 igen då pappa knackade på dörren och fråga om jag ville ha frukost :)

Men nu ska jag dra på fm och chilla vidare hade jag tänkt :)
Hörs! // Agent 003

Imagine That

Ja den filmen har vi sett på nu och den var ingen höjdare fin fan.. Kanske kan se den om 10 år igen när jag glömt bort hur den var.
Synd att Eddie Murphy som är en sån skön skådespelare får vara med i den här filmen för han är bättre än så fan :O Av mig får den 2/10 och inte mer!





Handling
Tänk om din dotters fantasi kunde styra din karriär!
När en ansedd affärsman upptäcker att hans imperium är på väg att falla sönder får han oväntad hjälp av sin 7-åriga dotter och prinsessorna i hennes fantasivärld.
Far och dotter ger sig iväg på ett fantastiskt roligt äventyr och upptäcker att det enda man egentligen behöver är lite fantasi – och mycket kärlek
.

http://www.imdb.com/title/tt0780567/

Nu blir det att dra på NCIS och dra igenom det från första avsnittet :)
Btw GO GO GO GO GO GO GO fan att jag inte hittade det klippet "/

Men den här är ju med rätt skön


Nu blir det film =)

Ska ta och lägga mig i sängen och se på lite film med Cassandra som sover här inatt igen =). Återkommer med vilken den är och vad jag tyckte om den om par timmar :)
Annars idag så somna vi båda två och sov ett tag på eftermiddan och sen var det upp och käka o sen spela lite fm som jag börjar få ihop ett riktigt bra lag på och mina spelar utvecklas som fan :L

Men nu blire sängen :)
TJAAARÅ
//Viktor Bayard

Hemma nu

Fan så skönt att ha kommit hem nu. Slutade halv 2 och sen hoppa på bussen 10 i :)
Ligger i soffan och kikar på tv, kämpar lite med att hålla mig vaken men skulle jag somna en timme så gör ju inte det något :)
Cassi kommer vell upp snart tror ja så då ska hon få lägga sig och hålla om mig för det är ju mys :)

Dagens HISS
Pappa och Kerstin som städat mitt rum medans jag var i skolan

Dagens DISS
Busschaffisen som sa varje gata han skulle stanna på efter grebo. (lätt att sova vidare då?)

Nej fan nu ska ja dra på Football Manager och glo på tv =)

TJAAAARÅ

11 Januari

Cassandra slaggade över och vi såg på Rose Red och den var ju inte dåligt lång och med några pauser så blev den nog strax över 4 timmar lång -.- och den slutade vid 2 ungefär.

Rose Red



Är verkligen Rose Red en hemsökt herrgård? För att få reda på sanningen bjuder professor Joyce Reardon (Nancy Travis) in sex personer, alla med distinkta paranormala förmågor, för att hjälpa henne att komma i kontakt med de övernaturliga krafter som man säger finns på Rose Red. Så boka in kalendern. Och köp eventuellt en livförsäkring. Skräckens oöverträffade mästare bjuder på ännu ett fasansfullt möte med det övernaturliga i Stephen Kings Rose Red, en hemsökt skräckupplevelse vars talangfulla ensemble består av skådespelare som Matt Keeslar, David Dukes och Julian Sands. Portarna på herrgården står öppna. Besök sker på egen risk. Rose Red är inte bara en plats. Det är ett levande palats av ondska

http://www.imdb.com/title/tt0259153/

Och nu sitter jag i skolan och skriver lite.. ´Ska jobba vidare med skiten snart :)
Om 10 min ska vi prova studentmössor och så. Wursten är stilig idag, hans hår är långt :)

Gubben <3

Cassi är sjukt hård!


Fast jag är nästan hårdare, men bara nästan.

Men men nu ska jag dricka upp min cola och svara på cassis sms ;)

tjaaaarå!


Kvällen =)

Suttit och lirat lite football manager och kollat på film med Cassandra nu då :)
Såg på Ghost town och den var rätt bra :)


Handling
Manhattan är fullt av spöken - utan att vi känner till det. Allt börjar med att tandläkaren Bertram Pincus oväntat dör under en rutinmässig läkarundersökning. Mirakulöst nog återupplivas han efter sju minuter. När Bertram vaknar upptäcker han att han har fått den unika förmågan att se spöken.


http://www.imdb.com/title/tt0995039/

Och nu blir det ut i köket och leta efter något gott medans Cassandra fixar till sig för sängen, blir tydligen att se Rose Red nu som vi skulle sett igår men Sarah inte vågade :P

Skola imorgon med och det är man ju pepp inför, eller inte.
Men går ju bara till halv 2 o sen ska vi prova studentmössor någon gång mellan 9 och 11.
Ska nog mysa med Wursten lite imorgon för han var ju inte fredags den lille dissarn =(

Fan de kommer komma lite härliga filmer under året nu som man ser extra fram emot :O

Prince of persia
Shrek 4
Robin Hood

Grrr

10 Januari

Tjena hallå hallå.. Vart inte så mycket uppdaterande igår för de blir aldrig de när jag är hos Cassandra för hon tjatar bara om film osv "/
Iallafall så vart det lite spelande med stjärtis par timmar igårkväll sen efter det vart det film med Cassi och Sarah och vi såg på Bedtime Stories fast den har vell alla redan sett men drar en video och lite text på den ändå =)


Bedtime Stories



I den här äventyrskomedin möter vi snickaren Skeeter Bronson, spelad av Adam Sandler, vars liv förändras drastisk när de godnattsagor han berättar för sina brorsbarn plötsligt blir verklighet.

http://www.imdb.com/title/tt0960731/

Sen efter att dom dära två hade dragit sig vidare så bäddade jag och cassi ner oss i soffan och slog på en annan film och den var lite seg i början men sen kom den igång och den var bra :)

Harry Brown


Harry Brown har, från sitt fönster, sett hur hans hemtrakter förvandlats till en osäker miljö med droger, hot och misshandel. När hans närmaste vän faller offer för denna kriminalitet, beslutar han sig för att ta saken i egna händer.


http://www.imdb.com/title/tt1289406/

Och nu sitter vi hemma hos mig och chillar lite. Cassi ser ut att peta i näsan och jag spelar lite football manager.
Blir nog att dra på någon film snart hade jag tänkt mig =)

Måste börja spela xbx mer med för att onödigt att sitta o köpa live när man inte spelar sådär jätte ofta.
Sjukt sugen på någon basket spel är jag med så ska se om ja hittar något roligt framöver :)
.


9 Januari

Tjenare tjenare :) gårdagen tillbringades med Cassi, Sarah och Stjärtis :) Stjärt och jag spelade lite spel och sånt där mysigt sen såg vi på Just Friends och den är rätt bra bara att man sett den för många gånger nu känns det som =)



Och idag blire lugna puckar med lite spelande och förhoppningsvis någon film och sånt där :)
Ska kolla med far min med om han är sugen på att köra oss neråt så vi kan handla för det suger att vara ute i kylan fan.

Ha det fin fint
Kung viktor

Hejsan

Snart kommer stjärtis hit och spelar lite xbox :)  ska vell komma lite längre på Call Of Duty hade vi tänkt :)


Rövas =)


Sen efter det blir de hem till Cassandra och sen vet man ju aldrig om det blir att jag sover över där :)



7 Januari

Yes yes nyligen hemkommen från skolan typ.
Fick ett rätt okej schema faktiskt :) slutar halv två 2 ggr i veckan och har sovmorgon till 12 på onsdagar =)

En rejäl diss till bussgubben som har full kyla istället för full värme på vägen hem, Idiot!
Nej nu ska jag fan sova en timme eller två :) tjaoo

SJUKT SUGEN PÅ

Natt Blogg =)

Sitter och kikar på Road Wars på 4 sport och det är bland dom bästa program som finns tror jag :) Synd bara att det här var ett av programmen då dom var i US and A och de är ju inte lika kul då "/


Ska ta kvällens sista snus med nu hade jag tänkt mig eftersom ja snart ska gå och sova, inte för att jag är trött eller så men ja måste försöka nu när jag ska upp om 6 timmar.

Ska börja ta lite kort och lägga upp här så de kanske blir lite roligare :)
Förövrigt är min cola slut och det är jätte roligt typ, eller inte.
Ska spara till sommarmustasch tror ja med :D

Ett av mina nyårslöften var att börja blogga flitigt och jag tycker fan ja börjat göra det skit mycket? :O

Undra vad cassandra gör just nu förutom att va med carro? :)



The Marine 2

Vad finns det att säga ettan var bra men tvåan var riktigt genomrutten från början till slut..
Ska snart på toan och spela quadrapop (stavas?) Och sen förhoppningsvis är ja trött efter det för nu är jag inte det ett dugg "/


The Marine 2



Marinsoldaten Joe hamnar i skottläge under en harmonisk semester
med sin fru. Tillsammans med en annan gammal militär måste han
slåss med alla medel emot separatisterna som vill hämnas på USA.




http://www.imdb.com/title/tt1266027/

Sisodär ja

Blev att se Into the blue 2 och den var helt okej faktiskt , hade inga höga förväntningar direkt men ah sevärd..



Bered dig på en actionthriller under vatten tillsammans med vackra dykarparet Sebastion och Dani.
Tillsammans hamnar de i ett spännande äventyr där de blir lovade stora pengar för att leda dykningar på ett speciellt Hawaiianskt rev.
Men deras nya uppdragsgivare försätter dem i stor fara - som leder till det ultimata testet av deras kärlek, dykkunskaper, och vilja att överleva...

http://www.imdb.com/title/tt0865907/


Får nog ta o bli en till film innan läggdags.. Måste fan orka upp imorgon med och jag som vänt på dygnet så fan "/
Käkade nyss pizzasallad och drack ett glas cola för er som ville veta :)

Imorgon blir det upp klockan kvart i 7 så jag hinner käka frukost och gå till bussen, hoppas bara inte på att det nya schemat gör att de blir långdag imorgon =(

Bara för att


6 Januari

Hejsan hej hej.
Var inne hos farfar och chillade förut och käka tårta o sånt där.
Det var snöigt som fan och bilen framför hade lite fuffens för sig för tjejen pussa på killen när han körde hela tiden och sen försvann huvudet ner i hans knä par gånger (Har starka vittnesmål) ;)

Vägen hem somna jag, skönt :). Blev pizza från kebabisch när vi var i åtvid och de blev en super kebab pizza =)
Nu ligger jag nerbäddad med täcke och sånt där i soffan och tror jag ska dra på någon film?

Blir någon av de här filmerna hade jag tänkt.


Into the blue 2


The Marine 2



Staten Island


Får vell återkomma med vilken det vart och vad jag tyckte om den=
)

Bara för att liksom


Eran vän Viktor =)

5 Januari 2010

Fan det är redan 5e och känns som man inte gjort något på hela lovet "/ men inte långt kvar till nästa lov nu och till studenten :)

Sitter och kollar på Barcelona - Sevilla och det var precis 0-1. Ganska illa tycker ja =)
Trodde nästan cassi skulle slagga över men där hade jag fel "/ Utan det får ell bli Jag, Datorn och Xboxet ikväll/natt.
Ska upp tidigt imorgon med och dra och fira farfar som fyller en sisodär 70 år ung imorgon. Typ inte träffat honom på säkert 5-6 år om inte mer.

Har även börjat följa The Cleveland Show och det är förjävla bra så de tycker ja absolut att ni ska kolla upp om ni nu inte har det redan :)







Kan dra några filmtips när jag ändå är igång.

Død snø
En grupp ungdomar åker upp till en stuga i de norska bergen för att roa sig och åka snöskoter.
Under andra världskriget använde dock de ockuperande nazisterna området till hemska företeelser...
Snart börjar nazist-zombier vakna upp ur snön och attackera.


http://www.imdb.com/title/tt1278340/


Gran Torino
Walt Kowalski har precis blivit änkling och hans barn vill att han flyttar till ett äldreboende. Walt vill inte flytta även om han tycker att det bor väl många “non Americans” i kvarteret. Walt har speciellt svårt för asiater sedan han slogs mot dem i Koreakriget. Konflikterna eskalerar då grannpojken Thao försöker stjäla hans älskade bil, en Gran Torino från 1972. Det visar sig att ett gäng ligger bakom stölden, Clintan blir lite av beskyddare för Thao, och blir indragen och självmåltavla för gängbråken.


http://www.imdb.com/title/tt1205489/


Doghouse
Ett gäng killar åker till en avlägsen by för att hjälpa en av dem att komma över sin skilsmässa. Väl där upptäcker de dock att ett virus har förvandlat alla kvinnor till manshatande kannibaler.

http://www.imdb.com/title/tt1023500/


En film man inte bör se är Halloween 2 för de var bland det sämsta jag sett.


Kommer försöka blogga så mycket jag kan nu och det kommer vara mycket filmtips =)

För övrigt står d 1-2 nu till sevilla ;)

//Kungen


RSS 2.0