29 september

Tänkte att jag drar iväg ett inlägg nu lite snabbt innan det blir iväg till jobbet..
Denna vecka kör vi 14.06-23.48 och det är rätt skönt faktiskt att köra dom tiderna, ialt torsdagkvällen då man vet att fredag är jag ledig.
Det har rullat på bra senaste dagarna på jobbet och dagarna flyger förbi.

Helgen blire gibblisch med pojksen på fredag och en långresa till Borås på söndag sjukt skoj med mycket folk som ska med :)

Ringde på en bil förut med så får vella hoppas den är kvar på fredag så jag kan åka o köpa den :)
Sen finns det en till som jag tänkte ringa på imorgon eller så =)


Kungen på jobbet :)

Tjooo!

23 september

Tjo bröder =) Sitter och lyssnar på Timbuktu - tack för kaffet, skön låt.
Känner mig halv död i kroppen efter att gått upp klockan 4 på morgonen men så har man en snäll farsa som har frukosten uppdukat och söt morgonfrisyr :)
Om typ några minuter eller massa minuter kommer grabbsen hit på lite tvspel och mys, har faktiskt inte en aning om tiden men det ger mig mer tid att få upp torsdagskrosset det kommer bli när jag möter dom :) (man är vell kung)

Fick hem löne pappsen idag och det ligger på en ganska mycket om jag säger så :D
Hörde även att det skulle bli en hel del dricka på ljuspartyt som kvinnornas motsvarighet på David Beckham ska på ikväll, låter mysigt så funderar faktiskt på att dra ett sådant jag med nästa vecka.

Kanske borde dra på xboxet för lite fable gibblande nu innan jag får besök av mina pojkar som kommer gå hem som flickor rusar in genom dörren för att bli kränkta!

Tjosan i trosan

19 september

Klockan har precis slagit 21.49 och ska sulta färdigt på snusen innan det blir dax att dra sig te sängen för att sova om jag nu lyckas med det =) Har precis suttit och kollat på valgrejen och det ser mörkt ut tyvärr då moderaterna och resten av skit partierna verkar kamma hem det..

Beställde hem Åtvidmatchen förut och den stängdes av med besvikelse efteråt, 3-0 till änglarna vart det..
Men men nu blire sängen och kudden för imorgon är det jobb igen som gäller och det ser jag fram emot! :)
Tjo

16 Septemba!

tjo bloggisch funderade på att köpa mig ett wii nu på lördag men jag hoppar det fan.. Tänkte ju att jag är ju väldigt sugen på The butlers och det kan nog luta åt det istället mums :) Ska ju ändå till norrköping på lördag och det passar ju perfa med lite gott käk där faktiskt..

Fotbollen i åtvidaberg glöder och det ser riktigt bra ut för Åtvidabergs ff med kung möller i spetsen!
Hade faktiskt lite sug på att dra till Götet på söndag men kom på att det blir ju inte många timmar sömn innan man går upp på måndag morgon :O

Kollar efter bil med nu så förhoppningsvis kommer det bli ett köp nu nästa vecka om jag hittar någon men ska ringa på en jävla fin bil men får se vad personen i andra sidan luren säger om lite stuff först :)

Meeeeeeen fint då med lite fm gibblande nu par timmar med lite grubblande på allt som händer och sker och som kommer att ske!!!!!

KOM IGEN BRITT-MARIE KÖR FÖR FAAAN!

Party up!

Bara för att säga imot mig själv med att bloggning inte är min grejj ska jag dra ett inlägg..
Sista tiden har vart dötråkig med sjukskrivning och sängliggande i lunginflammation och sisodär 0 öl på en månad men men nästa vecka blire back till jobbet och slita.. Upp 4 på morgonen hela nästa vecka och jobba till typ halv 3..
Jag spelade inte bra senaste spelkvällen på fifa och jag snusar mer än vanligt så stocken i kylskåpet blir bara mindre och mindre, jag blir bara fattigare och fattigare när jag köper läsk om dagarna och jag har fått en finne på ryggen som sticker.


För ett tag sen köpte jag spel för ungefär 800 kr och 4 av 6 spel sög dase så ska sälja tillbaka dom någon dag och typ få väldigt lite pengar tillbaka.
Jag har fastnat på fable och vet iunte hur jag ska komma vidare.
Fick stryk i ett antal matcher mot rocka förut när vi spela.

Skönt att få ur mig allt positivt såhär på torsdagskvällen :)

Hare göttans och lek lugnt för här skara bara chillas med tevez och cassano!

7 Sep

Fick hem papper på sjukskrivingen idag och nu väntar jag på att läkaren ska ringa och då får man vella se vad som sker härnäst.
Är ialf sjukt jävla uttråkad av att gå hemma och glo, tro det eller ej men jobbar hellre än att sitta o glo.. men men förhoppningsvis tar jag mig tillbaka dit ganska snart :)

Men nu ringde han så nu blire upp till vårdcentralen en sväng.
Todiloo

RSS 2.0