Fredag =)

Precis nyduschad och rakad så nu är jag len som ett babyface igen :) Och nu sitter jag och fifflar med fm lite :) Tänkte jag skulle ställa upp för laget ikväll och festa tet lite vilket jag aldrig gör längre :O
Så blir vell ner till bolaget om en stund eller om jag tar det inne i stan? har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka dom där 3,5 milen eller om jag ska vara bekväm och åka den där jätte korta biten ner till torget? Aja det är verkligen ett världsproblem.

Men vad sägs som att dra och käka nått nu? Ah vi gör det va.

Tjenixx!

hihi


Nyligen kommit hem till morsan efter att ha åkt vagnen och fy fan vad jag var full =)

Hahaha fyllocassi :L

Sen ska jag spara på pollisarna igen :D

30 juli

Jahopp då var klockan över 12 och vad är bättre än lite härlig musik och en öl till det? Funtar om jag ska hänga på till grebo imorgon klockan 12? Var ju trots allt en sisodär typ 8-10 år sen man såg människan :O
Lyssnar på winnerbäck och minns tillbaka till tiden då man lyssnade på honom jämt, när man lyssnar på han så kopplar man bort allt negativt eller om man nu bara vill bli lite gladare så funkar han med :)

Men men körde att den som förlora bjöd på nått idag med bruno ch gratis var lika gott i dag med :) fast ingen mat idag :P
Nej nu behövs mer winnerbäck till kvällsölen :)
tjenixxxx!

29 juli

Fiffla tbx min dator från cassandra idag och sökte igenom den på lite fel och skit och det var ju inte dåligt med en sisodär lite över 1000 st :O sen rensa registret och lite annat skit så nu verkar den vara en figher igen :)
Och om en stund kommer bruno hit och förhoppningsvis lirar vi om pizza igen på fifa för det är ju aldrig fel med de :)

Men ska dra ett inlägg på laptopen sen för där har jag bluetooth eller vad det heter så kan få in lite bilder då :)
Hare nice

--------------

Har precis gibblat lite fifa på xboxet mot folk på nätet och det gick rätt bra.. första matchen leddejag med 3-0 mot någon nolla så avsluta han den fegisen så den hann jag inte spela klart ochden andra ledde jag med 2-0 och den avsluta den killen/tjejen jag mötte med.. sen fick jag stryk mot en rätt bra kille med 2-1, och sista vann jag med 4-3 :)
Och sen såg jag en film med men den orkar jag inte lägga upp just nu :P

Synd att jag inte vet vart kabeln till mobilen är för det finns en del bilder att lägga upp :O  men men nu ska jag köra vidare på spelet :)
tjooo

--------

Nyligen uppstigen och jag sket i att dra igen gardinerna för att jag ville gå upp tidigt och inte klockan 2 typ "/
Och bara 2 veckor kvar av semestern sen börjar det igen.. Ska bli skönt faktiskt att köra kväll ett par veckor :)
Men men kanske dra ut en sväng med volvon, kanske ner och köpa läsk eller ett sexpack folkis? Mums.

Idag är en sån dag som man vaknar halv seg, men allt vänder och man är helt plösligt på helt jävla fantastiskt humör så den här dagen får helt klart tummen upp!
Måste checka med kerran om jag kan äta dippen till chipsen med för är sjukt sugen eller om jag måste köpa ny :O

Men nu har jag annat att göra så hare chill :)
//Viktor


26 Juli

Tjenix blogg sitter och lirar lite Monopol på xboxet och fm på datorn med fet musik på spotify :)
Vart lite gillande med bruno idag med Pizza som insatts och självklart vann jag så det var gott med gratis pizza idag =)
Eller igår kanske jag ska skriva :O

En riktigt härlig kultlåt
Counting Crows - Mr Jones


En till ruskigt skön låt med Eminem och Rihanna

13 juli

Tjenix tjenix har semster nu och börjar jobba vecka 32 igen =) längtar fan lite, liksom få lön och grejer :D^^
Men men idag har jag tatt det lugnt fan och lirat lite fm och nhl på xboxet och nu hade jag tänkt att dra på någon rulle att softa till med först ska jag dra igenom med lite trailers och info på lite smått och gott som man sett på senaste tiden.




The losers

The Losers är en grupp CIA-tuffingar som består av chauffören Pooch, krypskytten Cougar, Roque som är vass med knivar och tekniske Jensen. Och så ledare Clay förstås. Under ett uppdrag i Bolivia, där de ska ta hand om en vapensmugglare, blir de lurade av sin uppdragsgivare Max som försöker få dem dödade.


Tyckte den var rätt okej men trodde den skulle vara lite bättre.


Mrs Doubtfire

Hur långt kan en vanlig familjefar tänkas gå för att få träffa sina egna barn oftare? Daniel Hillard (ROBIN WILLIAMS) är ingen vanlig familjefar, så när han får veta att hans före detta fru behöver en hemhjälp, söker han jobbet. Med rätt peruk, lite smink och en klänning för alla tillfällen blir han Mrs. Doubtfire, en hängiven brittisk hemhjälp som är given för jobbet. Nu är han fri att vara "kvinnan" han aldrig visste att han kunde vara och som sådan skapar Daniel ett helt nytt liv åt sig, tillsammans med hela sin familj. Hysterisk, underbar och allt som oftast rörande. Robin Williams har åstadkommit en succéfilm som man vill se om och om igen.

Den är ju så jävla skön så det finns ju inte!


Speed


Håll i dig ordentligt och gör dig redo för spänning på högtryck, hårresande effekter och oväntad romantik, i en film som du kommer att vilja se om och om igen.
KEANU REEVES spelar Jack Traven, en bombexpert med uppdraget att desarmera en bomb som en hämndgirig utpressare (DENNIS HOPPER) har placerat på en buss.
Till att börja med måste Jack, tillsammans med passageraren SANDRA BULLOCK, lyckas hålla bussen körande genom Los Angeles gator i mer än 80 km/h - annars exploderar bomben.
En högoktanig jakt med nervpirrande spänning, non-stop action och överraskande vändningar.
SPEED är en vansinnesfärd som garanterat inte låter någon få en lugn sekund.


Speed är ju med en jävligt skön rulle som måste ses =)

Men men nu ska ja se film och jag lägger vell upp vad den handlar om sen när jag sett den :)

Tjooo

RSS 2.0