30 Mars!

Tjenixen mått raj raj idag med men har lyckats göra lite saker idag så som halkan och teorilektion osv.. Gick iofs och la mig och sov efter jag kommit hem från halkan vilket var rätt skönt..

Halkan då?
Jodå upp klockan 06.20 när pappa ringde för att göra iordning mig för att vara på körskolan 07.15.
Väl inne så var de lite genomgång och sånt där sen så vart det ut och köra och det gik bra och var riktigt riktigt kul.
Sen bussen hem och efter det vidare till netto för lite chips och sånt.

Antingen är min bluetooth på datorn jävligt seg idag eller så är det min bluetooth på mobilen som förövrigt jag döpt till Dick Granevi... (saknar kabel)

Men fick in några bilder ialf


Tisdagssvull (är sjuk så det är okej)


Köpt jakobs dator med nu :) Likadan som min andra fast med lite nyare och bättre delar i


Min gamla funkar inte längre och får varken dit sidan eller fronten på den heller för den delen :P


Körde pappa neråt efter teorin och var även lite mer glidande efter det ;)


Och nu ska jag hämta en ipren och slå mig ner framför min goda vän tvn :)


Tjaa då!

29 Mars

Lite segt med uppdateringar men har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn så mycket.. Fredags drog vi in till Norrköping till syrran och käka lite pizza och sen drog jag Cassi och David på bio där vi såg Alice i underlandet vilket inte var min typ av film så den var inget att ha direkt men David och Cassi gillade den.. Vi såg den i 3D och det var ju bra jävla fränt faktiskt och vad David säger så kommer Avatar visas i 3D i Norrköping med snart så då drar vi dit och ser den med hade vi tänkt..
Lördags vart de lugna puckar framför tvn med lite chips och sånt där, gick och la oss tidigt som satan med.. Söndags kom pappa och hämta mig i stan, köpte ett par nya skor och en jacka åt mig <3 sem betala han halva mitt paket med tangentbord och mus som jag köpte med =)=)

Vid 3 drog jag hem till Sarah och kollade på fotboll med stjärtis och det var en riktig skitmatch där Åtvid fick stryk med 4-0.. "/
Hem till mig efter det och thomas kom efter en liten stund sen vart det xbox där stjärt fick levla upp sin gubbe mot dom riktiga 1337arna Kung viktor och drottning Thomas.. Vi spelade även en runda monopol där jag gick bankrutt först av oss alla.. Tror dom andra fuskade lite..

Btw vart typ halvsjuk nu i par dagar och idag var inget undantag bara lite värre min hals har värkt och ont i tänderna som fan vilket nu gått över till ännu ondare + öronvärk, men tacka min polare ipren som lindrat lite av det ialf :)
Drog till skolan idag en sväng ialf fast lite sent då för jag tänkte faktiskt vara hemma idag..
Kom vid 9 tiden och åkte hem runt kvart i 11 typ men hann med lite mys med wurren innan bussen gick..


Cassi var schyrre och lånade ut sin gamla telefon med lite bättre kamera och blixt så nu kommer det komma fler bilder ur min vardag upp här på bloggen..

Har några söta bilder på Cassi där hon badar men dom får ni inte se :)

Men nu kom Thompa liten så ska spela lite nu :) hihi
Stjärt kommer sen med :) möhöhö
Tjaaa

Wrong Turn At Tahoe

Helt okilidokili film som var bättre än vad jag förväntade mig...

Wrong Turn At Tahoe



Action från 2010 med bland annat Cuba Gooding Jr, Miguel Ferrer och Harvey Keitel...

En liten maffiaboss dödar en knarklangare utan att förstå att knarklangare arbetar för den största maffiabossen i landet

Kväller!

Blir några filmer nu och till det kommer de bli ett antal:

Nyfifflade sånna.. Ska äta upp alla har jag tänkt :)

Och sen ett par glas med


Hihihi

^^

Kanske inte syns sådär överjävligt bra men ligger 1a i Åtvid på tippningen och delad 1a i hela Sverige ihop med 4 andra ^^ ska ta hem hela skiten =)

Flodhäst

Halv 2 dårå och bara 1h 30 min kvar tills det är slut för dagen.
Käkade spagetti och köttfärssås till lunch idag och det var vell ingen höjdare direkt men de får bli något nice när man kommer hem sen... Kan nog bli någon runda monopol på xboxet ikväll efter man kommit hem efter tisdagsmyset med Krister. Wursten har varit så fruktansvärt dryg idag så imorgon ska han få igen som fan kan jag lova!
Måste nog gå och pissa snart med för börjar bli lite nödig här inne i grupprummet och wursten lyssnar på bögmusik "/.
Han har även dragit sina planer som han vill göra med Kung Viktor i sommar ett antal gånger idag.. Verkar som han ska vara full hela sommaren typ ^^,
Men nu ska jag pyssla med annat typ fira att det är rast eller nått :)

23 Mars

Fotboll igår och vad finns det att säga? Åtvid var värda minst ett poäng och det var nog den sämsta domaren jag någonsin varit med om. Stjärto grät efter matchen för att domaren var så dålig..
Vi fick trösta han att det kommer nog en bättre domare nästa gång och då vart han lite gladare.
Åtvid fick stryk med 0-1 ialf suuuuuugit.

Sen vart det hem och kolla på fotbollskväll och lite sen vart det sängen vid 11 typ och det var jävligt skönt att sova typ 3 timmar extra mot vad jag brukar =).
Idag är det lång dag i skolan men ska nog dra lite tidigare ändå för jag ska till körskolan på teorilektion sen.
Efter det blir det nog film för hela slanten för har inte sett på så många sista tiden.
Och imorgon har jag sovmorgon till 12 men blir vell upp som vanligt vid en sisodär 10 för bussen går 11 :)



"En lögn blir inte till sanning bara för att man upprepar den hela tiden"



22 Mars

Varit hos Cassandra hela helgen så har inte haft någon dator (förutom hennes) att sitta vid så har inte vart så flitig på uppdatera :)
Fredags kommer jag inte direkt ihåg vad vi gjorde men det var säkert mysigt och så.
Lördags åkte jag in till Norrköping med Pappa och Kerstin vid typ 8-9 på morgonen för pappsen skulle opereras sen efter det drog vi till Malin och David, Kerstin drog till Idha :)
Efter det vart det hem till Cassi och se på film medans hon var i Åtvid för att städa ur den andra lägenheten.

30 Days of Night
En liten isolerad stad i Alaska faller i totalt mörker en månad varje år när solen går ner under horisonten. När de sista solstrålarna slocknar attackeras staden av ett gäng blodtörstiga vampyrer.

Beetlejuice
House of the Dead
Ett gäng med collegestudenter hamnar i en mardrömssituation när de åker ut till en mystisk ö för att festa. Plösligt är de förföljda av mordlystna zombies och andra skräckinjagande varelser, vars avsikt är att frossa på köttet av de levande. Med ett fåtal vapen och knappt om tid, söker de skydd i ett gammalt hus. I huset avslöjar de hemligheten med "House of the Dead".
Gjorde förövrigt ett jävla fynd på Willys igår där det var halva priset på :) Grov portion 15 kr dosan så köpte ett par :)
Nej nu ska jag få med mig Wurstis på toa så vi kan prata med varandra medans vi gör våra behov.

16 Mars

Gårdagen:
Sov hos Cassandra natten till måndag och fy fan vilken jävla natt.. Länge sen jag mådde så dåligt och trodde ärligt att jag inte skulle kunna komma iväg på fotboll på måndagen. Syrran kom ialf och hämta mig vid klockan 9 typ så drog vi hem till henne så jag kunde vänta in bussen som gick 10.35 sen började jag känna mig bättre framåt eftermiddagen så vart att dra iväg på fotbollen ändå, dom andra två små grisarna drack öl och hade sig och jag var så jävla sugen men fick hoppa det så jag inte vart dålig igen så cola var min vän ihop med pappas mackor.

Vart lite fifa spelande innan bussen skulle gå.

Thomas



Rövas


Och sötas var det.

Vid halv 4 drog vi bort mot kopparvallen
och Rövas var taggad som fan medans en annan var lite halv taggad bara.
Kan ju säga att vi valde helt fel buss med par jävla skitungar längst bak.

Thomas som förövrigt vart rätt så full på bussen och har nog aldrig sett han så skämtsam och glad på flera år =)


Rövas vart vell lite halvdragen och han vart mer och mer taggad för matchen efter varje meter vi kom typ.


Sötas håller på att ta på sig för det är inte långt kvar tills vi ska av och få biljetterna in.


Bussen.


Någon gång under matchen =)


Rolle, Anton, Haga mm stod vid oss med så det var trevligt.

Matchen då? Ja den slutade 2-0 till Örebro efter en jävligt svag insatts av Åff men nu har man vart där och sett bortapremiären ialf :)

Sen vart det en seg resa hem och började må lite skit sen efter ett tag så bestämmde mig att va hemma från skolan idag med men imorgon ska jag gå ialf och efter skolan blir det Ikano och kolla lite med morsan.

Efter det blir det hem till min gullrumpa Cassandra och sova där! MYYYYYS :D
Saknar henne massor =/

Nej nu ska jag spela Xbox innan jag drar iväg på Teorilektion
Tja


14 Mars

Drack några öl igår ihop med Pedersen igår och sen spelade vi en hel del och han har ett jävla humör när han förlorar i spel så efter typ stryk i varje spel mot mig så ville han inte spela mot mig längre så vi fick spela ihop istället och jävla vad bra vi lira då :)

Sen drog vi ut en sväng och förbi Tossa en kort stund sen skulle dom andra iväg på någon fest så jag drog hemåt runt 12 för att sova typ :) Sen när jag hade kommit till Sandtag ringer en full Pedersen och frågar om vi inte ska spela lite till så gick och mötte upp han igen sen satt vi och lira fram till 2-3 någon gång där sen drog han för att han var för full =).

Och idag blir det in till stan med pappsen och kerran, blir vell dra till Cassi sen med tror ja..
Jag ska ialf dra mig en hamburgare idag med =)

Imorgon blir det örebro med och har fixat en kamera till det så de kommer komma upp massa bilder från vårat lilla äventyr :)

Tjoo Tjoo

13 Mars

Tjenixen är lite halv sur idag för att ja vakna för tidigt som jag gör varje helg nu för tiden, hade tänkt sova till en sisodär klockan 1 och inte 10 men nu är ja uppe ialf och har precis dragit mig ett glas cola och ska snart hugga in på godiset.

Sen blir det vell ner och tippa lite och sen kommer Pedersen på lite besök så det blir någon öl kan jag tänka mig och fotbollen på tv och sen spela lite =)

Igår måste ha varit den segaste fredagen i mitt liv för Cassi har ju flyttat så hon var med sin tjej"kompis" Carolina igår fast jag tror dom är annat ;) och en annan satt och glodde på tv hela kvällen.
Nae nu ska jag hitta på nått för skinkorna vill inte sitta här längre..
Tjaaa

12 Mars

Efter ett par timmars gluttande på youtube så drar jag till med en uppdatering om allt och inget typ.
Jag har spelat en massa FM och sen en massa Cod =) gick skit bra och sen helt plötligt gick de dåligt så stängde av för att inte sabba min stats som ja håller på att bygga upp =).
Druckit en massa cola och en hel del chips har gått ner..
Börjar känna mig lite trötter så ska nog snart sova lite så jag kommer iväg till skolan.
Får inte glömma att jag såg Lille - Liverpool med och efter det tog jag en lång dusch sen rakade jag mig så nu är jag len som en gullerumpa :)

Såg på film med ja..


Bare Bea


Bea är fullt upptagen med den allt överskuggande frågan för en 16-åring: att göra DET. Alla andra har ju gjort det. Det är inte så noga med vem man gör det - det gäller ju bara att bli vuxen snabbt. Så när snyggaste killen i skolan visar sig intresserad verkar allt vara på väg att lösa sig. Men tjejkompisarna säger ju att ska man inte förlora oskulden till den man är kär i, man ska öva lite först... Det är då den inte fullt så coola, men snälle Anders dyker upp som en lösning.

Och nu kom visst fader hem från jobbet så ska vell snacka lite med han innan jag lägger mig =)
Tjoo

^^

Jag var jävligt rolig nyss när jag tänkte att Cassi var Firmaledare för linköpings hästklubb.. Och att deras firma åkte runt och slogs med andra ridfirmor ^^

11 Mars

Idag har jag haft körlektion med Krister och det gick asa bra sen har jag bara slappat :) har ju vart ledig idag från skolan och sådär :) Spelar massa FM med får jag inte glömma och nu tänkte jag slänga mig i soffan och se på Bare Bea och äta lite chips med..=)

Men men skriver vell senare om filmen :)

9 Mars

Sitter i skolan nu och degar och väntar på att klockan ska bli 4 så man får åka hemåt och dra till körskolan på teorilektion (ser fram emot jätte mycket) med Krister.

SOOOOOOOOOOOOOOOOVA!!!!


Cooooola


Todiloo

Sitter och dunkar Black Ingvars med Newguy och segwursten =)
Börjar bli lite piggare nu efter allt rockande och känner mig lite ölsugen med så nu får det gå snabbt till den 20 juli då jag ska dricka öl igen :)

Ska bli nykterist tills nästa gång jag ska dricka har jag tänkt faktiskt..
Men men nu ska ja lämna in datorn o gå på lunch : )
Tjoooo

8e Mars

Vart en hel del spelande igår faktiskt :) halv 1 tralla han hemmåt och stryk i både Fifa och Cod :).
Fast ägde upp mig rätt fint i Bomberman Live "/.
Ställde klockan på 06.40 och gick upp o duscha och nu har ja precis käkat frukost, ska snart röra mig till toan för borstning av tänderna sen vidare mot bussen som går om 16 minuter.
Sen alltid lika trevligt när någon har snott min kabel till mobilen så jag inte kan lägga över snabba vägen utan får sitta med bluetooth till mobilen och det går inte alls lika snabbt..

Nej fan nu måste jag kila. nu går den om 12 och ja måste hinna borsta tänderna innan :L

Lite Uppdatering

Såg par avsnitt av Solsidan igår och serien var riktigt skön så ville bara tipsa om den :D


Och nu sitter jag och tråkar så ska nog träna upp mig lite på COD så jag vinner fett stort sen :)
Typ som mot stjärto 50 - 11 i stats :)



Kanske hörs senare :) Föressten är jag inne på ett domänbyte typ nått innan sen sluta på .se, .nu eller .com

7e Mars

Vart lite halvsugen att se på Bare Bea nu typ.. Minns inte ett skit av den, inte ens om den var bra eller dålig så ska koppla in dvdn och leta fram filmen och slapptitta lite på den och sen troligtvis somna en timme eller två :) sen ikväll kommer en polare som jag inte träffat på år och dagar typ eller jo träffat har jag ju men inte som jag har umgåts med något typ :) Han skulle visst ha råpisk på både FIFA och COD idag :). Tummen upp för det!
Och nu ska jag käka sen blir det lägga ner lite mat i en matlåda och köra bort med det till cassi för det är hennes favoritmat :) Räklåda :L

Nej fan tjarå!

6e Mars

Eftersom det är massa folk som går in varje dag och kollar så kanske man skulle ta och uppdatera lite då :)
Ialf så har jag börjar köra med Krister nu och sådär så de där jävla körkortet kommer snart och gått på ett par teorilektioner osv..
Idag har det bara vart slappt, skulle gett mig upp och skottat på kopparvallen men pallade inte efter festandet igår.. Började segt men sen vart det typ okej tror jag men kul att träffa lite folk man inte träffar allt för ofta...
Och har jag börjat packa ihop mina sista saker jag har kvar hos Cassandra så ska jag och farsan köra hem det imorgon eftersom hon flyttar in till staden igen och jag bor ju sedan en tid tillbaka hemma igen, fast det visste ni vell redan ;).
Har vart jävligt flötig senaste dagarna med massa pizza och kebab men den 25e blir det betala gymavgift och börja träna ihop med min gullnos pappa..

Och till något helt annat lite filmer :)


Luftslottet Som Sprängdes


Lisbeth Salander ligger på sjukhus efter att ha blivit skjuten i huvudet. Polisen startar en utredning, men i takt med att sanningen i hennes tidigare liv kommer fram avslöjas också en sammansvärjning på högsta nivå. Alla jagar alla, men ingen kan stoppa Salander och Mikael Blomkvist i deras jakt efter rättvisa! Äntligen kommer det definitiva slutet på Stieg Larssons oerhört populära och andlöst spännande Millenium-triologi. Alla skelett ska ut ur garderoben när Blomkvist och Salander möts för sista gången.

GENRE
Thriller

REGISSÖR
Daniel Alfredson

SKÅDESPELARE
Michael Nyqvist
Magnus Krepper
Annika Hallin
Lena Endre
Jacob Ericksson
Per Oscarsson
Noomi Rapace
Sofia Ledarp

Längd: 2 h 27 min

Måste säg att det var den bästa av dom 3 filmerna faktiskt och den var riktigt spännande.

Tror det var allt för den här gången så nu ska jag chilla vidare och ta mig ett glas cola och spotta ut snusen =)

I feel pretty, Oh so pretty brukar typ jämt ha den på hjärnan och kom på varför häromdagen :)

RSS 2.0