Då vare snart fredag..

Japp snart en arbetsvecka till gjord inne på saab och de är helt okej där faktiskt : )
Och clas-sandra har börjar att gå till skolan och vara duktig : ) Och hon ska börja ha Svenska A hörde jag så då får hon säkert skriva cv och sånt där shit så tänkte hjälpa henne på traven med det och typ skriva om de när hon inte ser.. Typ nått i stil med "En jättesöt och gosig person som tycker om att bitas".. fast då blir hon säkert sur och ja får sova på soffa... Haft lite ont i mitt öra idag med men nu är det bättre och de ska ja fira med att kanske ta en dusch eller spela ett parti harpan, lutar åt det sista faktiskt.. Imorgon blir de in till stora och tråkiga/fula linköping efter jobbet.. Fast ska storhandla och det är ju bra :) fast de kan man ju här i underbara åtvid med faktiskt :) Amorina, Möllers och Willys har vi ju :)

Cassi tjata till sig en kebabrulle förut med och de fick hon en danskskalle för.. eller ah en cola fick hon till rullen.
Kikade även en sväng på idol och fan de finns en kille som är så sjukt skön så nu har ja bestämmt mig för att prova på stalker livet och tracka honom dag som natt..

Lyssnar just nu på timbuktu - Tack för kaffet (remix) den är ganska mysig och de börjar rycka i kroppen typ efter att festa fast imorrn är det över och å är man inte sugen längre : ) ska ta de lugnt nu framöver tills vi ska partybowla om par helger :)

Tror ja stannar där nu för ja har ingen ork till att tänka efter vad jag ska skriva mer ;)

Tooooooodilooooo Viktor känd som Kungen Svensson!

RSS 2.0