Kvällsblogg :)

Fan mitt humör är på topp nu känner jag :O Allt tack vare musiken som är så fin =)
Imorn blir det dricka till det på kvällen med lite grill och gött sällskap :)
Måste förbi bolaget som jag verkligen inte orkar imorgon för då måste jag säkert gå från centrum efter om inte min kära far vill hämta mig eller om jag lyckas ragga till mig skjuts av sarah :L

Ikväll har min lille bruno vart här och lirat lite trevligt trevligt bara att han drog i sig halva min cola så nu har jag bara 2 st kvar som inte är kylda =(

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

Tänker på dig <3

Ska nog ta och slagga snart för efter det här inlägget kommer jag verkligen ha nada att göra :O
Och inte vart det någon film idag heller "/

Men men tjoooo


22 April

Jahopp då vare torsdag då =) Vaknade vid 11, gick och tog mig en dusch och när jag ko  ut skulle jag checka vädret och det har fan snöat igen :O Vilket jävla skit!
Vädret ska vell bli sådär imorgon och lördag men får vell hoppas på sol =) Blir par öl imorgon med lite grillande förhoppningsvis och lördag är det ju fotboll  :D

Ska ialf ta och fixa till mig nu för ska brumma bil med Krister om en stund och då vill man ju vara fin :)
Men skriver lite mer sen =)
tja tja!

21 April

Chillkväll igår med lite film och fotboll.. Åtvids match är inte värd att nämnas men filmen jag såg får jag vell nämna =)

Over her dead body



Förtvivlad över att hans fästmö Kate dör på deras bröllopsdag konsulterar Henry en psykisk kvinna vars namn är Ashley, till Kates syster Chloes stora förtret. Trots att han är skeptisk över hennes synska färdigheter faller de för varandra. Men Ashley blir snart jagad av Kates spöke som tycker det är hennes skyldighet att göra slut på Henrys och Ashleys romans, om det så är det sista hon gör.

Och idag som alla andra onsdagar är vi lediga från skolan om man vill men åkte in en sväng ändå.
Åkte hem runt kvart i 12 och det vart raka vägen till sängen för etr par timmar sömn och imorrn blire ingen skola för är ledig imorrn om man vill det med och jag ska köra med krillamannen vid 1 så kan va skönt att sova ut en sväng..

Men men nu ska jag sluta för ska neråt en sväng fan :)
Tjooo

20 April

Gick upp runt halv 8 idag för att käka lite frulle och mysa lite corren,halv 9 vart det bussen in till stora skitstaden och typ traska omkring därinne i typ 4 minuter innan det vart riskettan som inte var allt för rolig och givande.
Och vid halv 2 när det var slut så vart det bussen hem till åtvid, somnade till och vaknade med en jävla värk i röven, jätte sköna att sitta i verkligen =(

Och nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och väntar in far min.
Halv 6 blire teori med krister mannen och efter det blir det upp till sarah för att glutta lite fotboll.
När man kommit hem blir CL kväll för hela slanten!

Hoppas på bra väder i helgen med för då blire nog en gööööööödig helg :)

Nu ska jag slappa vidare till någon fin rulle tror jag :)
tjo!

19 April

Tog en liten extra sovmorgon imorse vilket var riktigt skönt men nu sitter jag i skolan och tare lite lugnt..
Slutar halv 2 idag och då blir det nog hem och sova en timme eller två, måste vila upp mig så jag tar thomas på tvspel sen :)
Ialf så vart det en del lirande igår där både Rocka och Bruno fick se sig ägda med 4 förluster av 4 matcher mot mig som var ensam spelande när vi lirade COD :)
Nae fan kan inte ens tänka så trött är jag så nu ska jag ragga pengar till en cola.
Tja

16 april

Senaste tiden verkar det som om jag fått typ 1-2 mer läsare varje dag och det välkomnar jag med en klunk cola och en snus :)

Vart ju lite spelkväll igår som sagt och jag måste säga att jag var snäppet vassare än bruno, rocka och anton igår då jag gick segrande ur dom flesta matcher på cod :)

Annars har det blivit en del gluttande på en serie som är riktigt bra

Spartacus Blood And Sand



Tyvärr får jag inte fram någon här på skolans dator för den jobbar som en fiskpinne..
Men den rekommenderas starkt =)
Nä nu finns det inget mer för tillfället :)

Kvällen uppskattas! :)


//Påven


14 April

Tjo Ligger i sängen och tar det lite lugnt, väntar in min vapendragare Bruno för lite xboxlir sen framåt kvällen blir det kopparvallen för lite fotboll :)

Såg en film igår med =)

New Moon

Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser. Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne. Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen.

Inte alls lika bra som den första filmen men inte heller dålig som dom säger =)

12 April

God natten!
Vart en lugn dag med skolan från 8.15-13.30 sen vart det lugna puckisch med lite Halo och film =)
Såg en film som jag tänkte oh Wesley Snipes har är ju kung.. men icke sa inte nicke för det sa vicke..

Äsch den dög men inget man kommer se dom närmaste åren men vad förväntar man sig av en film från 1994 med helt kassa ljudeffekter osv.. Men han kunde slåss i den här filmen med :L

Drop Zone

Hittade inge bättre kvalite men det får duga :)

Wesley Snipes i rollen som Peter Nessip, en polisman som ska flyga med ett vittne till en rättegång i Florida. Väl uppe i luften fritar ett gäng tungt beväpnade kapare vittnet, dödar Nessips bror och spränger sig ut ur jumbojeten. Polisens teori är att gänget varit terrorister och att de inte klarat hoppet. Nessip anar däremot oråd. Han beslutar sig för att infiltrera sig i fallskärmshopparnas speciella värld. En värld där en utomstående gröngöling kan råka mycket illa ut...

Men men nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon =)

Tjo

Style - Dover Calais



Wurstens och min låt <3<3<3<3<3<3<3

9 April

Tjo tjo vaknade för en sisodär 25-30 minuter sen av ett lite halvgulligt samtal från Thomas som undrade om vi skulle leka idag fast det går inte sen så ringde David strax efter och undra om vi skulle dra och se Avatar nästa helg så det får nog bli det om jag har pengar till det =)

Igår blev det lugnt, pappa kom in och hämta mig i stan så körde jag hem och sen blev det lite football manager och Cod på kvällen men det gick så jävla risigt så jag grät en skvätt och stängde av.
Såg även på en liten film med som jag trodde jag sett fast det hade jag inte :)

Catwoman

Den blyga och känsliga Patience Prince förvandlas till Catwoman och blir därmed snabb och smidig som en katt. Hon börjar använda sina superkrafter och balanserar mellan att vara hjälte och skurk, vilket kanske inte är helt bra om man har en pojkvän som är polis...

Annars idag blir lugna puckar eftersom jag är sjuk, skulle haft körlektion halv 8 imorse men avboka den men fick en ny nästa vecka :)

Sen måste jag säga att det finns nog få som gilla hockey mindre än mig men fan vad glad jag blev när jag såg att LHC åkte ut igår. ^^ ^^ ^^
Nej fan nu blir det en runda Cod!

Todiluuuu

7 April

Slår man ihop dom senaste 5 dagarna så har ja nog inte suttit vid datorn mer än 4 timmar kanske typ :O
Ialf fredags var lugnt och jag minns inte om jag skrivit nått om det innan men de vart film och sånt där mys..

Lördags gick jag och Cassi upp tidigt för att duscha sen vidare till systemet och marknaden där vi mötte upp Bruno och Sarah, jag tror hon stavas med h?
Hem och käka lite påskkäk nam nam efter det och senare vidare till Sarah/sara för lite förkrök. Slutade med att vi drog till Nicke där kimme mm var, ringde och tjata på en dissande Thomas och vart allmänt full :)

Söndagen sov vi till 8 på kvällen med undantag för att gå upp att äta lite.
Måndag vart det gaming kväll med Bruno, Thomas och Rocka.
Bruno banga vid en 10 tiden och rocka vi halv tolv, Thomas sanna till typ halv 4 myyyyys :)

Igår vart det neråt med Thomas på dagen och sen hem och spela par timmar innan matchen vid kl 7 och Åtvid gjorde en riktigt bra match faktiskt och resultatet blev 0-0 vilket var jävligt bra mot ett lag som kalmar :)
Efter det hem och lira med Bruno och Thomas igen vilket var den roligaste spelkvällen vi haft kanske för att jag stod som segrare större delen av gångerna ^^

Bruno som skulle upp och jobba dagen efter drog runt 2-3 på natten och Thomas som skulle ta bussen in till stan klockan halv 8 på morgonen drog vid strax efter 4.
Fattar inte hur dom orkar dom små liven..

Hade sjukt svårt att somna med efter all jävla cola som gick åt igår med "/


Och nu väntar jag in fader för lite käk och resa in till stora skitstaden för att tillbringa natten hos Cassandra :)

Lite film har jag sett med :)

American Virgin


En tjej som alltid har argumenterat för att man endast ska ha sex efter bröllop får en törn i sina principer. Hon blir full och någon lyckas filma allt det hon gör. Nu måste hon göra allt för att få tag på den här filmen.

Den var vell inte sådär jätte bra direkt men nu har man sett den ialf :)

Old Dogs

Två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man, och en kärleksfull ungkarl får ett 6-årigt tvillingpar på halsen - deras liv vänds upp och ner just när de ska avsluta ett livsviktigt jobbavtal.

Gillade den skarpt, fast några skit roliga scener :D Ett måste!

Nej nu ska jag lira fm ;)
Tja

2 April

Tjenixen fan :)
Onsdags sov Cassandra här o vi kollade på lite Ncis o sånt där och sen torsdag så var jag så trött på morgonen så tog en senare buss så låg kvar och myste lite istället..
Kom till skolan vid 9 tiden och hångla lite med den här grabben då!


Och sen fick han och jag städa en varsin maskin sen dra hem så slutade kl 11 och de blev lite käka sen drog jag hem till syrran på en fika som varade typ 4 timmar ;)



Och lilla gullungen Alice


Sen så drog vi vidare mot ÖB och kollade lite


Framåt halv 5 drog jag och mötte upp Cassi på resecentrum för hon ville inte åka själv till skäggetorp :S :P
När vi kommit fram drog vi typ till Willys direkt och handlade lite skit sen vart de lugnt hela kvällen :)

Idag gick vi upp halv 11 och städade lite för hennes pappa skulle komma och borra lite o sånt där
Sen bjöd han på donken och nu sitter vi Åtvid och ska se på någon film hade vi tänkt!

Påskmat och marknad imorgon, utgång på kvällen:)

Tja


RSS 2.0